Referenties

Klanten

Een greep uit de klanten waar ir. Reinoud van Rooij presentatiecoaching of presentatietrainingen heeft gegeven. klanten CeoTalks

Reacties

Ilze Timmers, CEO D.O.R.C International
Reinoud heeft mij meegenomen door het proces van idee tot uiteindelijk een volwaardige, overtuigende "talk". Het gehele proces gaat met enthousiasme en professionaliteit en continue met het doel voor ogen. Een bijna-noodzaak voor iedere CEO.

Karin Sluis, Directeur Witteveen + Bos
Als ik nu nog terugdenk aan de reacties die ik kreeg na afloop van de jaarrede, word ik er weer verlegen van. Olympische prestatie, GOUD (ja, het was tijdens de Olympische Spelen), we zijn trots op je, blij dat je onze directeur bent, heel inspirerend, authentiek, persoonlijk, nu snap ik eindelijk ons bedrijf… En daarnaast: ik heb er zelf ook enorm van genoten: de voorbereiding, de uitvoering, de cooling down. Reinoud was er met onverdeelde aandacht, zijn kennis en ervaring, inzichten en wijsheid, en soms pitbull-achtige volharding. Reinoud, coach van Olympisch niveau: het was onvergetelijk.

Angelika de Bree, Global Nutrition Director Unilever
Dankzij de door Reinoud aangebrachte focus, liet ik een geïnspireerd publiek achter.

Max Remerie, Directeur Business Development Siemens NL
Presenteren vanuit de 'why', op een persoonlijke manier, story telling zonder slides. Reinoud maakt het mogelijk met een simpele methode, personal coaching en ondersteund door zijn enorme gedrevenheid.

Guido Heezen, Directeur Effectory
Reinoud is de absolute expert op het gebied van aantrekkelijk presenteren. Hij leeft zich in in het verhaal dat verteld moet worden, geeft met de juiste inschatting aanwijzingen hoe het overkomt en gaat met je aan de slag om het verhaal zo boeiend mogelijk te vertellen. Hij heeft mij gecoached om mijn spreekbeurten aantrekkelijker te maken. Zelf zat ik er met name heel inhoudelijk in en Reinoud heeft me geleerd om meer te werken met voorbeelden, anekdotes en een vleugje humor. Hij heeft me behoorlijk uit m'n comfortzone getrokken en schuwt dus niet om te confronteren... alles met als doel een hoger niveau van presenteren te bereiken.

Vincent Cornelissen, Directeur BKD
Reinoud van Rooij verstaat de kunst om jou op plezierige wijze je eigen verhaal te laten herbouwen tot een logisch en pakkend verhaal met een boodschap. Presentatie ervan gaat daarna vanzelf, omdat je zelf ook beter begrijpt wat je aan het vertellen bent. Luisteren ernaar blijkt gezien de aandacht en stilte van het gehoor vanzelf te gaan: Op vloeiende wijze wordt de boodschap door iedereen uitgepakt!

Albert Visser, Regional Accountmanager Food & Beverage Siemens NL
Onlangs heb ik met heel veel plezier een coachingstraject gevolgd bij Reinoud. Reinoud is een energieke en ervaren presentatiecoach die op een positieve manier direct de vinger op de zere plek legt en met respect je het gevoel geeft dat je meer kan dan jezelf vooraf had gedacht. Waar ik zelf erg veel aan heb gehad is het aanbrengen van structuur, het "storytelling" en het belang van een goede voorbereiding.

Marsha Pinedo, Directeur Villa Pinedo
Ik ben niet vaak, trots op mezelf. Vandaag wel. Een pitch van 7 minuten bij de 'Paul van Vliet award', waarin ik vertelde over mijn persoonlijke missie en het waarom van Villa Pinedo en ons geweldige werk. Met hulp van Reinoud van Rooij heb ik de pitch uit mijn hart kunnen houden en heb ik de € 10.000 gewonnen!!

Reacties