Over Reinoud van Rooij

Ik vind het belangrijk dat goede ideeën de wereld ingaan en vorm krijgen. Een idee kan echter nog zo goed zijn, als je het niet boeiend weet te presenteren, herkent niemand het als goed idee en zal er weinig mee worden gedaan. Daarom help ik al 20 jaar leiders om hun ideeën kristalhelder te krijgen en ze aan een groot publiek te presenteren.

Ik heb een cabaretopleiding gedaan en gespeeld bij een semi-professioneel impro-toneel gezelschap. Met deze ervaring heb ik in 2012 het presentatieboek BOEIEN! geschreven over het geven van boeiende presentaties voor bedrijven. Dit boek heeft 2 jaar in de top 5 van best verkochte management-boeken gestaan bij managementboek.nl.

De eerste 10 jaar van mijn carrière heb ik als ingenieur en projectmanager zowel in het bedrijfsleven (7 jr) als bij Rijkswaterstaat (3 jr) gewerkt. De laatste 20 jaar heb ik als presentatietrainer met mijn eigen bedrijf Reinoud van Rooij Trainingen duizenden medewerkers van allerlei verschillende bedrijven getraind. Deze combinatie van ervaringen zorgt ervoor dat ik me niet alleen goed kan inleven in wat er speelt bij verschillende bedrijven en organisaties, maar dat ik ook als geen ander weet hoe je met je kernboodschap een groot publiek kunt bereiken.